NextLife RPG Macedonia

IP : 79.141.127.244:7778 Добредојдовте на официјалниот форум на NextLife . Правила на овој форум се следните : Несмее пцовки и теми кои не се поврзани со серверот . Несмее да се користи латинска подршка на форумот . NextLife


  Апликација за Админ [OPEN]

  Share
  Karadzov
  Karadzov
  Admin

  Број на мислења : 26
  Join date : 2016-12-04

  Апликација за Админ [OPEN]

  Пишување by Karadzov on Чет Дек 08, 2016 11:24 am

  Име Презиме (РЛ)ЗАДОЛЖИТЕЛНО:
  Име Презиме(ИГ)ЗАДОЛЖИТЕЛНО:
  Години (РЛ)
  За што аплициратеЗАДОЛЖИТЕЛНО:
  Што ке правите доколку сте АдминЗАДОЛЖИТЕЛНО

  НАПОМЕНА:Пораката мора да биде цитрирана
  Karadzov
  Karadzov
  Admin

  Број на мислења : 26
  Join date : 2016-12-04

  Re: Апликација за Админ [OPEN]

  Пишување by Karadzov on Саб Дек 17, 2016 2:31 pm

  Karadzov напиша:Име Презиме (РЛ)ЗАДОЛЖИТЕЛНО:Кирил Караџов
  Име Презиме(ИГ)ЗАДОЛЖИТЕЛНО:Mr_Karadzov
  Години (РЛ):15
  За што аплициратеЗАДОЛЖИТЕЛНО:1340
  Што ке правите доколку сте АдминЗАДОЛЖИТЕЛНО://////

  НАПОМЕНА:Пораката мора да биде цитрирана

   Сега е точно Сре Јан 23, 2019 3:09 am